Gezond010 Webinar

17 juli 2020

Het cluster Gezond010 van de Gemeente Rotterdam brengt initiatieven samen die bijdragen aan een gezonder Rotterdam en het welzijn van de stad. In opdracht van Gezond010 organiseerde Philogirl een virtueel event op 7 juli 2020. Voormalig Olympisch atleet en Gezond010-ambassadeur Patrick van Luijk gaf tijdens het webinar een  energizer.

Voormalig Olympisch atleet en Gezond010-ambassadeur Patrick van Luijk gaf tijdens het webinar een energizer.

Rol philogirl

  • Programma ontwikkeling inclusief afstemming met moderator en sprekers
  • Plenaire sessie en diverse break outsessies inclusief virtuele hosting 
  • Uitnodiging online en offline
  • Verzorgen techniek

Gezond010 package voor een warm welkom

Voorafgaand aan het webinar ontvingen de deelnemers een Gezond010 pakketje met twee heerlijke repen van Jordy’s Bakery en thee van Theemaas. Een doosje vol producten van Rotterdamse bodem!

Persoonlijk en sfeervol

Virtuele bijeenkomsten worden vaak al snel onpersoonlijk en klinisch. De verschillende breakout sessies boden de deelnemers de uitkomst om in kleinere groepen persoonlijk te netwerken Daarnaast zorgde het aan huis bezorgde Gezond010 pakketje voor een persoonlijk en tastbaar tintje aan het virtuele event. Zo creëerden we online een warme en persoonlijke sfeer voor de deelnemers!

Meer weten over dit webinar of onze rol in dit event? Of ook een e-meeting, webinar of virtuele bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Maaike van Zuilen: 06 456 32 117.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social