Skip to main content

Gezond010 Webinar

17 juli 2020

Het cluster Gezond010 van de Gemeente Rotterdam brengt initiatieven samen die bijdragen aan een gezonder Rotterdam en het welzijn van de stad. In opdracht van Gezond010 organiseerde Philogirl een virtueel event op 7 juli 2020. Voormalig Olympisch atleet en Gezond010-ambassadeur Patrick van Luijk gaf tijdens het webinar een  energizer.

Voormalig Olympisch atleet en Gezond010-ambassadeur Patrick van Luijk gaf tijdens het webinar een energizer.

Rol philogirl

  • Programma ontwikkeling inclusief afstemming met moderator en sprekers
  • Plenaire sessie en diverse break outsessies inclusief virtuele hosting 
  • Uitnodiging online en offline
  • Verzorgen techniek

Gezond010 package voor een warm welkom

Voorafgaand aan het webinar ontvingen de deelnemers een Gezond010 pakketje met twee heerlijke repen van Jordy’s Bakery en thee van Theemaas. Een doosje vol producten van Rotterdamse bodem!

Persoonlijk en sfeervol

Virtuele bijeenkomsten worden vaak al snel onpersoonlijk en klinisch. De verschillende breakout sessies boden de deelnemers de uitkomst om in kleinere groepen persoonlijk te netwerken Daarnaast zorgde het aan huis bezorgde Gezond010 pakketje voor een persoonlijk en tastbaar tintje aan het virtuele event. Zo creëerden we online een warme en persoonlijke sfeer voor de deelnemers!

Meer weten over dit webinar of onze rol in dit event? Of ook een e-meeting, webinar of virtuele bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Maaike van Zuilen: 06 456 32 117.