Skip to main content

Overzicht vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures bij philogirl openstaan:

Personal Assistant met focus op Communicatie en Eventorganisatie

Vacature

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Personal Assistant met sterke communicatievaardigheden en ervaring in eventorganisatie. Als Personal Assistant zul je nauw samenwerken met het managementteam en ondersteuning bieden op zowel organisatorisch als communicatief vlak. We zoeken iemand die een doorzetter is, positief ingesteld en begrijpt dat hard werken soms vereist is.

Vacature: Wetenschapsredacteur/Journalist – Passie voor Wetenschap, Proactief Denken en Sportieve Instelling

Vacature

Vind jij het leuk om mensen te interviewen (via zoom of live) en kan jij daarvan mooie, goedlopende leesbare teksten maken? Dan zoeken wij jou!

Stageplaats wetenschapscommunicatie / content developer

Deze stage biedt jou dé mogelijkheid om te kijken in de keuken van een toonaangevend interdisciplinair onderzoeksproject. Wil jij meedraaien met het team wetenschapscommunicatie en betrokken worden bij diverse citizen science projecten?

Hands on Communicatie & PR & Event collega gezocht (Parttime – vanaf 24 uur)

Vacature

We zoeken een creatieve en zelfstandige collega die ons team komt versterken in het organiseren van events en ontwikkeling van in- en externe communicatie van onze opdrachtgevers. Als PR- en communicatiecollega ben je het gezicht van philogirl bij onze opdrachtgevers.

Creative Content Producer

vacature

Heb jij een passie voor het creëren van nieuwe content en barst je van de marketing ideeën? Start dan als Creative Content Producer in Rotterdam!

We zoeken een speld in de hooiberg: want we zoeken iemand met zowel ontwerpervaring als affiniteit met tekst…! Ben jij onze speld in de hooiberg?