Skip to main content

Webinar: Digitaal JA! voor DigiDeal010

12 augustus 2020

Digitaal Doorpakken in de Rotterdamse Zorg en Ondersteuning

Hoe beter de DigiDeal010 te ondertekenen dan digitaal? Op 17 juli 2020 tekende onze 010-wethouder Sven de Langen, samen met bijna 70 bestuurders van Rotterdamse zorgaanbieders, de DigiDeal010! Wegens corona zijn de ontwikkelingen in eHealth in versnelling geraakt – en dit biedt kansen. Met het digitale akkoord spreken alle ondertekenaars af zich in te spannen voor kwalitatieve uitbreiding van het digitale zorgaanbod in Rotterdam.

Onder de ondertekenaars waren zorgorganisaties, waaronder: Aafje, Laurens, Pameijer, Argos zorggroep, Tzorg, Middin en Lelie zorggroep, welzijnsorganisaties, waaronder DOCK, WMO Radar, Humanitas en jeugdhulpaanbieders waaronder Flexus Jeugdhulp, GGZ Delfland, Youz, Parnassia en zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Samen met het team van de gemeente Rotterdam: Carina van der Beek, Pjer Vriens en Merlijn Snijders, sloegen we de handen ineen – en organiseerden een webinar om de DigiDeal010 digitaal te ondertekenen! De moderator van het webinar was Yvonne Nesselaar.

Rol Philogirl

  • Programma ontwikkeling inclusief afstemming moderator en sprekers
  • Organisatie & regie plenaire sessie inclusief virtuele hosting
  • Uitnodiging online en offline in de vorm van een feestelijk pakketje
  • Verzorgen techniek –  inclusief ontwerp van een virtuele omgeving met alle benodigde informatie voor het programma

Op afstand, maar toch een beetje samen

Voorafgaand aan het webinar ontvingen deelnemers een feestelijk pakketje met lekkers van Jordy’s Bakery, thee van Simon Levelt en de DigiDeal010 op print.

Digitale lancering DigiDeal010

Na de ondertekening hielden alle deelnemers hun ondertekende akkoord voor de camera – JA! Passend bij de Rotterdamse mentaliteit – niet lullen maar poetsen – werd de DigiDeal010 gelanceerd tijdens het halfuur durende webinar.

Meer weten over de DigiDeal010? We creëerden een digitale omgeving met aanvullende informatie over het akkoord: https://digideal010.nl/

In de media

Dezelfde dag nog verscheen er een mooi stuk over DigiDeal010 in het AD.

Contact

Ook een persoonlijk digitaal event organiseren met oog voor detail? Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117 (stuur gerust een whats appje, mag ook in het weekend 🙂