Webinar: Digitaal JA! voor DigiDeal010

12 augustus 2020

Digitaal Doorpakken in de Rotterdamse Zorg en Ondersteuning

Hoe beter de DigiDeal010 te ondertekenen dan digitaal? Op 17 juli 2020 tekende onze 010-wethouder Sven de Langen, samen met bijna 70 bestuurders van Rotterdamse zorgaanbieders, de DigiDeal010! Wegens corona zijn de ontwikkelingen in eHealth in versnelling geraakt – en dit biedt kansen. Met het digitale akkoord spreken alle ondertekenaars af zich in te spannen voor kwalitatieve uitbreiding van het digitale zorgaanbod in Rotterdam.

Onder de ondertekenaars waren zorgorganisaties, waaronder: Aafje, Laurens, Pameijer, Argos zorggroep, Tzorg, Middin en Lelie zorggroep, welzijnsorganisaties, waaronder DOCK, WMO Radar, Humanitas en jeugdhulpaanbieders waaronder Flexus Jeugdhulp, GGZ Delfland, Youz, Parnassia en zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Samen met het team van de gemeente Rotterdam: Carina van der Beek, Pjer Vriens en Merlijn Snijders, sloegen we de handen ineen – en organiseerden een webinar om de DigiDeal010 digitaal te ondertekenen! De moderator van het webinar was Yvonne Nesselaar.

Rol Philogirl

  • Programma ontwikkeling inclusief afstemming moderator en sprekers
  • Organisatie & regie plenaire sessie inclusief virtuele hosting
  • Uitnodiging online en offline in de vorm van een feestelijk pakketje
  • Verzorgen techniek –  inclusief ontwerp van een virtuele omgeving met alle benodigde informatie voor het programma

Op afstand, maar toch een beetje samen

Voorafgaand aan het webinar ontvingen deelnemers een feestelijk pakketje met lekkers van Jordy’s Bakery, thee van Simon Levelt en de DigiDeal010 op print.

Digitale lancering DigiDeal010

Na de ondertekening hielden alle deelnemers hun ondertekende akkoord voor de camera – JA! Passend bij de Rotterdamse mentaliteit – niet lullen maar poetsen – werd de DigiDeal010 gelanceerd tijdens het halfuur durende webinar.

Meer weten over de DigiDeal010? We creëerden een digitale omgeving met aanvullende informatie over het akkoord: https://digideal010.nl/

In de media

Dezelfde dag nog verscheen er een mooi stuk over DigiDeal010 in het AD.

Contact

Ook een persoonlijk digitaal event organiseren met oog voor detail? Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117 (stuur gerust een whats appje, mag ook in het weekend 🙂

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social