Skip to main content

Eerste editie Blogger by Nature event op 2 september 2017

4 augustus 2017
  • 3 bloggers slaan de handen in één
bloggen 01

Op 2 september 2017 wordt de allereerste editie van Blogger by Nature georganiseerd in de groene ambiance van StayOkay Soest. Dit is hét Nederlandstalige kennisevent voor ambitieuze bloggers die verder willen met hun blog. Zo’n 100 bloggers uit Nederland en België krijgen hier dé tips & tricks waarmee ze nog meer uit hun online kindje kunnen halen. Ook in de benodigde contacten met samenwerkingspartners is voorzien door de initiatiefnemers van dit event: Joyce van de Pas van Mamsatwork.nl, Esmée Branbergen van Website4mama.nl en Marguerita Suddaby van Marstyle.nl.

In blogland is een professionaliseringsslag gaande. Nadat blogs als paddestoelen uit de grond sprongen, gebeurde dit het afgelopen jaar met de bemiddelingsbureaus voor betaalde opdrachten. Het draait niet langer om de hoogste bezoekersaantallen, maar om de aansluiting bij de doelgroep van een merk, de linkwaarde van een website en de kwaliteit die wordt geleverd in woord en beeld. Steeds meer bloggers maken anno 2017 hun werk van de blog die zij als hobby zijn gestart. Daar hoort ook een kennistransitie bij!

logo bloggerbynatureRGB

Wat is er te doen op het Blogger by Nature event?

‘s Ochtends zijn er trainingen over SEO, je kunt kiezen uit ‘beginners’ door Letterzaken of de ‘gevorderden’ optie door de CMO van Yoast die heel erg de diepte in zal gaan. ‘s Middags kunnen de bloggers 2 workshops kiezen en hebben ze ook een sessie op het netwerkplein, waar allerlei interessante potentiële samenwerkingspartners te vinden zijn. Denk aan pr-bureaus, maar ook marktplaatsen voor betaalde opdrachten. De middagworkshops gaan over zaken als affiliate marketing, fotograferen met je smartphone, instagram marketing, effectief adverteren op social media en natuurlijk geld verdienen met je blog. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, waarna iedereen met een mooie goodiebag naar huis zal gaan.

Portretfoto gesponsord door Philogirl

Tijdens deze dag zorgt Philogirl ervoor dat jij als blogger een mooie profielfoto kan laten maken. Een profielfoto is zo’n beetje je visitekaartje. Met een goede foto zorg je voor een betere indruk op jouw volgers, maar ook op potentiële opdrachtgevers. Hoe leuk is het dan dat jij straks thuis kan komen en direct jouw mooie profielfoto kunt uploaden! Philogirl zorgt verder voor nog een healthy break, dus doe jij mee aan dit leuke bloggers event, kom dan even langs om met ons kennis te maken!

www.bloggerbynature.nl