Eerste editie Blogger by Nature event op 2 september 2017

4 augustus 2017
  • 3 bloggers slaan de handen in één
bloggen 01

Op 2 september 2017 wordt de allereerste editie van Blogger by Nature georganiseerd in de groene ambiance van StayOkay Soest. Dit is hét Nederlandstalige kennisevent voor ambitieuze bloggers die verder willen met hun blog. Zo’n 100 bloggers uit Nederland en België krijgen hier dé tips & tricks waarmee ze nog meer uit hun online kindje kunnen halen. Ook in de benodigde contacten met samenwerkingspartners is voorzien door de initiatiefnemers van dit event: Joyce van de Pas van Mamsatwork.nl, Esmée Branbergen van Website4mama.nl en Marguerita Suddaby van Marstyle.nl.

In blogland is een professionaliseringsslag gaande. Nadat blogs als paddestoelen uit de grond sprongen, gebeurde dit het afgelopen jaar met de bemiddelingsbureaus voor betaalde opdrachten. Het draait niet langer om de hoogste bezoekersaantallen, maar om de aansluiting bij de doelgroep van een merk, de linkwaarde van een website en de kwaliteit die wordt geleverd in woord en beeld. Steeds meer bloggers maken anno 2017 hun werk van de blog die zij als hobby zijn gestart. Daar hoort ook een kennistransitie bij!

logo bloggerbynatureRGB

Wat is er te doen op het Blogger by Nature event?

‘s Ochtends zijn er trainingen over SEO, je kunt kiezen uit ‘beginners’ door Letterzaken of de ‘gevorderden’ optie door de CMO van Yoast die heel erg de diepte in zal gaan. ‘s Middags kunnen de bloggers 2 workshops kiezen en hebben ze ook een sessie op het netwerkplein, waar allerlei interessante potentiële samenwerkingspartners te vinden zijn. Denk aan pr-bureaus, maar ook marktplaatsen voor betaalde opdrachten. De middagworkshops gaan over zaken als affiliate marketing, fotograferen met je smartphone, instagram marketing, effectief adverteren op social media en natuurlijk geld verdienen met je blog. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, waarna iedereen met een mooie goodiebag naar huis zal gaan.

Portretfoto gesponsord door Philogirl

Tijdens deze dag zorgt Philogirl ervoor dat jij als blogger een mooie profielfoto kan laten maken. Een profielfoto is zo’n beetje je visitekaartje. Met een goede foto zorg je voor een betere indruk op jouw volgers, maar ook op potentiële opdrachtgevers. Hoe leuk is het dan dat jij straks thuis kan komen en direct jouw mooie profielfoto kunt uploaden! Philogirl zorgt verder voor nog een healthy break, dus doe jij mee aan dit leuke bloggers event, kom dan even langs om met ons kennis te maken!

www.bloggerbynature.nl

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social