1 op 16 mensen in NL heeft diabetes type 2

6 juni 2017

900.000 Nederlanders hebben diabetes type 2. En elk jaar komt er een Feijenoord stadion vol nieuwe patiënten bij. In totaal 55.000 mannen en vrouwen per jaar, 150 per dag. Wat komt eerst? Overeten of Obesitas?

Congres Arts & Voeding – Leefstijl op recept – 16 juni
 

Zijn de huidige richtlijnen gezond of maken ze ons juist hongerig en worden we daardoor steeds zwaarder?
Op 16 juni is prof. dr. Ludwig (endocrinoloog Harvard Medical School) in Nederland voor het 6e Arts en Voeding Congres, dat samen met Erasmus MC en gemeente Rotterdam wordt georganiseerd. Met prof. dr. Liesbeth Van Rossum (endocrinoloog, Erasmus MC), prof. dr. Leonard Hofstra (cardioloog, VU MC) en Jeroen Maljaars (MDL arts, LUMC)!
 
Aanmelden kan via: http://www.artsenvoedingcongres.nl/home
 
Philogirl verzorgt de PR van het congres en de uitkomsten van het congres richting de Rotterdamse huisartsen.
Opdrachtgever: Cluster Food, gemeente Rotterdam

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social