Maatbril – Maatje van de Maand interviews

6 mei 2021

In opdracht van Maatbril, het bedrijf dat brilmonturen ontwikkelt voor mensen met een unieke gezichtsvorm, interviewt Philogirl maandelijks (ouders en/of verzorgers van) cliënten die een Maatbril dragen en zorgprofessionals zoals oogartsen, orthoptisten en andere medisch specialisten. Zo hebben we bijvoorbeeld dr. Weijerman gesproken, kinderarts op de Downpolikliniek bij het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Dit interview wordt binnenkort gepubliceerd in het Tijdschrift voor Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten.

Doelstelling

  • Door middel van Storytelling meer PR en naamsbekendheid genereren voor Maatbril
  • Meer Maatje-ambassadeurs werven voor Maatbril

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan?

  • Professionele fotoshoots bij cliënten thuis
  • Afnemen en uitwerken interviews met cliënten, hun begeleiders en zorgprofessionals 
  • Verspreiding richting relevante pers
  • Ontwerp en tekst verzorgen voor social media

Resultaten

Een nieuwe Maatbril: een cadeautje voor Akke! – Maatbril blog

“Weer goed zicht voor Nica!” – Maatbril blog

Meer weten?

Wil jij ook met het inzetten van storytelling meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om met een combinatie van verschillende communicatiemiddelen meer PR te creëren. Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social