BioCheck

4 mei 2021

Sinds vorig jaar september verzorgen we met veel plezier de communicatie en PR voor het Rotterdamse bedrijf BioCheck, dat mede is opgericht door oud-Olympiër Patrick van Luijk. BioCheck biedt diverse vitaliteits- en herstelprogramma’s aan waarmee mensen met een burn out of extreme vermoeidheidsklachten sneller kunnen herstellen dan met een methode die alleen gericht is op de psychische kanten van deze klachten. 

Doelstelling

 • PR genereren 
 • BioCheck positioneren als autoriteit op het gebied van burn-out herstel en preventie op wetenschappelijke basis

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan? 

 • Storytelling in de vorm van interviews:
  • Met diverse BioCheck-deelnemers, zoals een interview met Secretaris-Generaal Erik Gerritsen (VWS) 
  • Met partners van BioCheck, die de software inzetten van BioCheck voor hun eigen klanten en/of wetenschappelijke onderzoeken, zoals neuroCare en het Erasmus MC
 • Organiseren en moderaten van een webinar voor het Erasmus MC 
 • Verzorgen van PR 
  • Zoals het persbericht over de samenwerking van BioCheck met neuroCare
 • Ontwikkelen van diverse soorten content voor Social media:
  • Linkedin campagne voor de vacature fysiotherapeut/psycholoog
  • Nieuwsupdates 
  • Informatieve socials met tips op het gebied van vitaliteit, bewegen en gezondheid

Resultaten 

De Correspondent

De Correspondent – interview met BioCheck-oprichter en Oud-Olympiër Patrick van Luijk

Blog: Ervaringsverhaal van Secretaris-Generaal bij VWS Erik Gerritsen

BioCheck blog – ervaringsverhaal van Secretaris-Generaal bij VWS Erik Gerritsen

Webinar: Hart voor Erasmus MC

Tijdens de Masterclass Hart voor Erasmus MC op 3 maart 2021 namen longfunctieanalist Stans van der Poel en BioCheck-oprichter Patrick van Luijk de deelnemers mee in de wereld van vitaliteit. Maaike van Zuilen (philogirl) was de moderator van dit event.

BioCheck in de media

ICT & Health

ICT & Health: “Monitoren hardloopsessies als hulp in strijd tegen depressie”, gepubliceerd op 14 april 2021

Nationale Zorggids: “Monitoring stress als onderdeel behandelmethode tegen depressie”, gepubliceerd op 19 april 2021

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om met een combinatie van verschillende communicatiemiddelen meer PR te creëren. Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social