Skip to main content

LSH010 ontbijt: donderdag 11 juni 2020

19 augustus 2020

Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt tenminste vier keer per jaar plaats. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt. Philogirl organiseert sinds drie jaar deze ontbijtjes – eerst onder de naam Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie – inmiddels is het ontbijt omgedoopt tot LSH010 ontbijt!

Op 11 juni 2020 vond het allereerste digitale LSH010 Ontbijt plaats. Deze keer is het online ontbijt door meer dan 180 mensen bezocht! Het thema: innovatie in Rotterdam door Corona. Ook werd de vijfde Nationale Zorginnovatieprijs van Health Holland uitgereikt. Tijdens het ontbijt werden tien videopitches afgespeeld van de tien regionale winnaars van de zorginnovatieprijs. De winnaar van de vakjuryprijs was TrueSim en de publieksprijs ging naar Wolk Heupairbag. Het ontbijt werd gehost vanuit Alphatron Medical Systems.

Yvonne Nesselaar als moderator tijdens de plenaire sessie van het virtuele LSH010 ontbijt. Foto: Jan de Groen

Doelstellingen

  • Organiseren van een virtueel ontbijt met persoonlijke sfeer
  • 1 op 1 Netwerksessies voor bedrijven en organisaties met focus op innovatie

Opdracht Philogirl

In opdracht van LSH010 organiseerde Philogirl het virtuele ontbijt. Philogirl stelde het programma op en regelde een professionele virtuele omgevingsmeeting, waarbij de deelnemers de mogelijkheid hadden om te netwerken met verschillende innovatieve bedrijven.

Ook werd er bij elke tiende aanmelder een echt, vers ontbijtje bezorgd aan huis. In totaal ontvingen tientallen deelnemers door heel Nederland een heerlijk LSH010-ontbijt!

Resultaten 

Het virtuele ontbijt bood een ideaal alternatief om een “Corona-proof” meeting te kunnen organiseren, voor een groot aantal deelnemers. De PR-actie om bij elke tiende aanmelder een echt ontbijt te bezorgen, zorgde voor een warme, persoonlijke sfeer tijdens het virtuele event. 

Het digitale netwerkmoment gaf de deelnemers de gelegenheid om op afstand uitgebreid nader te netwerken, om op die manier tot nieuwe innovatieve samenwerkingen te komen.

“Superleuk georganiseerd zo, dat ontbijt.
En nog heel erg bedankt voor het lekkere ontbijtje dat hier is bezorgd.
Werkt best goed zo. Maar hopelijk in de toekomst wel weer live en misschien blended!”

Contact

Wil je meer weten over hoe jij een virtuele netwerkbijeenkomst kunt organiseren voor jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar iemand die een virtuele meeting kan moderaten en tot in detail kan regisseren? Neem gerust contact op met Maaike van Zuilen voor de mogelijkheden: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.