Healthy Funding IV

5 februari 2021

Tijdens Healthy Funding IV op 4 februari 2021 hebben we proactief jonge, ambitieuze start ups en scale ups met een investeringsbehoefte 1 op 1 gematcht met relevante investeerders en fondsen. Healthy Funding IV stond ook deze keer dan ook weer in het teken van Matchmaking en de focus lag op het maken van mooie, inhoudelijk en kwalitatief kansrijke matches. 

Healthy Funding IV was alweer de vierde editie in de reeks. Eerdere edities hebben plaatsgevonden op 30 mei 2017, 28 juni 2018 en 3 oktober 2019 en werden ook door Philogirl in nauwe samenwerking met Jeannette Leete van de gemeente Rotterdam georganiseerd. 

Met Healthy Funding wil de Gemeente goed ondernemerschap in de regio Rotterdam en daarbuiten stimuleren en verder ontwikkelen. Dat doen zij uiteraard niet alleen! Investeerdersmaatschappij Healthy.Capital was deze keer co-host (en zal dat vast ook de komende events zijn!). Andere partners van Healthy Funding IV: Borski FundBlue Sparrows MedTech FundCbusineZEIT HealthDe InvesteerdersClub, ErasSupportHolland CapitalHealth InnovationsHezelburchtHolland US BridgeHealth Investment PartnersKaasstad Kapitaal, NextGen VenturesRabobankSubsidycloudSymbidSwanbridge CapitalUNiiqVanPaz en 4impact.vc.

Op naar 18 november, dan gaan we de internationale versie van Healthy Funding organiseren. Nummer V!! 

Wil jij ook mee doen als start ups, scale up of investeerder? Mail dan naar Maaike: maaike@philogirl.nl

Je mag uiteraard ook mailen als je zelf een digitaal of offline evenement wenst te organiseren en daarbij wellicht een handje hulp nodig hebt! 

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social