Skip to main content

Healthy Funding IV

5 februari 2021

Tijdens Healthy Funding IV op 4 februari 2021 hebben we proactief jonge, ambitieuze start ups en scale ups met een investeringsbehoefte 1 op 1 gematcht met relevante investeerders en fondsen. Healthy Funding IV stond ook deze keer dan ook weer in het teken van Matchmaking en de focus lag op het maken van mooie, inhoudelijk en kwalitatief kansrijke matches. 

Healthy Funding IV was alweer de vierde editie in de reeks. Eerdere edities hebben plaatsgevonden op 30 mei 2017, 28 juni 2018 en 3 oktober 2019 en werden ook door Philogirl in nauwe samenwerking met Jeannette Leete van de gemeente Rotterdam georganiseerd. 

Met Healthy Funding wil de Gemeente goed ondernemerschap in de regio Rotterdam en daarbuiten stimuleren en verder ontwikkelen. Dat doen zij uiteraard niet alleen! Investeerdersmaatschappij Healthy.Capital was deze keer co-host (en zal dat vast ook de komende events zijn!). Andere partners van Healthy Funding IV: Borski FundBlue Sparrows MedTech FundCbusineZEIT HealthDe InvesteerdersClub, ErasSupportHolland CapitalHealth InnovationsHezelburchtHolland US BridgeHealth Investment PartnersKaasstad Kapitaal, NextGen VenturesRabobankSubsidycloudSymbidSwanbridge CapitalUNiiqVanPaz en 4impact.vc.

Op naar 18 november, dan gaan we de internationale versie van Healthy Funding organiseren. Nummer V!! 

Wil jij ook mee doen als start ups, scale up of investeerder? Mail dan naar Maaike: maaike@philogirl.nl

Je mag uiteraard ook mailen als je zelf een digitaal of offline evenement wenst te organiseren en daarbij wellicht een handje hulp nodig hebt!