BioCheck

23 december 2020

BioCheck is het Rotterdamse herstel- en vitaliteitscentrum van de Rotterdamse topsprinter en voormalig Olympisch atleet Patrick van Luijk en longfunctieanalist Stans van der Poel. BioCheck biedt vitaliteits- en herstelprogramma’s aan. De focus ligt hierbij op het voorkomen van klachten als (chronische) vermoeidheid en burn-out; symptomen die vaak veroorzaakt worden door aanhoudende stress.

Doelstellingen communicatie

  • Strategieontwikkeling communicatie
  • Creëren van meer zichtbaarheid voor BioCheck op basis van storytelling
  • BioCheck positioneren als thought leader op het gebied van burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten
  • Organiseren van relevante inhoudelijke PR-momenten

Communicatiemiddelen

  • Storytelling: het creëren van zichtbaarheid voor BioCheck door middel van interviews over ervaringsverhalen van BioCheck deelnemers.
  • Webinar: in opdracht van BioCheck organiseerde Philogirl een webinar, waar BioCheck haar expertise over burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten deelde met geïnteresseerden. 
  • PR: waaronder de Kick-off van de samenwerking tussen DA Drogist en BioCheck. DA Drogist gaat de methode van BioCheck aanbieden met de gratis online VermoeidheidsCheck. Philogirl organiseerde een feestelijk coronaproof moment bij het DA-filiaal in Delft. gezond010 / samenwerking met gemeente rotterdam / sven de langen ed. 
  • Social media: Daarnaast verzorgt Philogirl de social media van BioCheck. Via de platformen Instagram, Facebook en LinkedIn plaatsen we regelmatig relevante nieuwsupdates over de programma’s van BioCheck en het bedrijf.

Publicaties

Social media

Foto: Jan de Groen

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om met een combinatie van verschillende communicatiemiddelen meer PR te creëren. Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social