BioCheck

Datum
23 december 2020

BioCheck is het Rotterdamse herstel- en vitaliteitscentrum van de Rotterdamse topsprinter en voormalig Olympisch atleet Patrick van Luijk en longfunctieanalist Stans van der Poel. BioCheck biedt vitaliteits- en herstelprogramma’s aan. De focus ligt hierbij op het voorkomen van klachten als (chronische) vermoeidheid en burn-out; symptomen die vaak veroorzaakt worden door aanhoudende stress.

Doelstellingen communicatie

  • Strategieontwikkeling communicatie
  • Creëren van meer zichtbaarheid voor BioCheck op basis van storytelling
  • BioCheck positioneren als thought leader op het gebied van burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten
  • Organiseren van relevante inhoudelijke PR-momenten

Communicatiemiddelen

  • Storytelling: het creëren van zichtbaarheid voor BioCheck door middel van interviews over ervaringsverhalen van BioCheck deelnemers.
  • Webinar: in opdracht van BioCheck organiseerde Philogirl een webinar, waar BioCheck haar expertise over burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten deelde met geïnteresseerden. 
  • PR: waaronder de Kick-off van de samenwerking tussen DA Drogist en BioCheck. DA Drogist gaat de methode van BioCheck aanbieden met de gratis online VermoeidheidsCheck. Philogirl organiseerde een feestelijk coronaproof moment bij het DA-filiaal in Delft. gezond010 / samenwerking met gemeente rotterdam / sven de langen ed. 
  • Social media: Daarnaast verzorgt Philogirl de social media van BioCheck. Via de platformen Instagram, Facebook en LinkedIn plaatsen we regelmatig relevante nieuwsupdates over de programma’s van BioCheck en het bedrijf.

Publicaties

Social media

Foto: Jan de Groen

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om met een combinatie van verschillende communicatiemiddelen meer PR te creëren. Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer…


Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto!

27 juli 2021
Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto! Stuur via de Mosquito Alert App muggenfoto’s in en help zo mee om overlast en de verspreiding van eventuele toekomstige door muggen overdraagbare infectieziektes te voorkomen Iedereen kan de app gratis downloaden en foto’s van muggen, muggenbeten, en muggenbroedplaatsen insturen; voor elke ingezonden foto […]

OrCam Technologies

8 juni 2021
Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META. Flair Magazine  Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de […]

BioCheck interview: “Revalideren op basis van je hartslag en ademhaling”

4 juni 2021
Dit interview is in opdracht van BioCheck door Philogirl geschreven. Ronald herstelt na een zware operatie en chemokuur met BioCheck: “Het geeft me rust dat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid” Ronald Dullemans heeft altijd sportief geleefd: hij voetbalde, deed aan hardlopen en racefietsen. Daarnaast had hij een druk bestaan als projectmanager bij een […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social