BioCheck

Datum
23 december 2020

BioCheck is het Rotterdamse herstel- en vitaliteitscentrum van de Rotterdamse topsprinter en voormalig Olympisch atleet Patrick van Luijk en longfunctieanalist Stans van der Poel. BioCheck biedt vitaliteits- en herstelprogramma’s aan. De focus ligt hierbij op het voorkomen van klachten als (chronische) vermoeidheid en burn-out; symptomen die vaak veroorzaakt worden door aanhoudende stress.

Doelstellingen communicatie

  • Strategieontwikkeling communicatie
  • Creëren van meer zichtbaarheid voor BioCheck op basis van storytelling
  • BioCheck positioneren als thought leader op het gebied van burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten
  • Organiseren van relevante inhoudelijke PR-momenten

Communicatiemiddelen

  • Storytelling: het creëren van zichtbaarheid voor BioCheck door middel van interviews over ervaringsverhalen van BioCheck deelnemers.
  • Webinar: in opdracht van BioCheck organiseerde Philogirl een webinar, waar BioCheck haar expertise over burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten deelde met geïnteresseerden. 
  • PR: waaronder de Kick-off van de samenwerking tussen DA Drogist en BioCheck. DA Drogist gaat de methode van BioCheck aanbieden met de gratis online VermoeidheidsCheck. Philogirl organiseerde een feestelijk coronaproof moment bij het DA-filiaal in Delft. gezond010 / samenwerking met gemeente rotterdam / sven de langen ed. 
  • Social media: Daarnaast verzorgt Philogirl de social media van BioCheck. Via de platformen Instagram, Facebook en LinkedIn plaatsen we regelmatig relevante nieuwsupdates over de programma’s van BioCheck en het bedrijf.

Publicaties

Social media

Foto: Jan de Groen

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om met een combinatie van verschillende communicatiemiddelen meer PR te creëren. Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer…


200 Rotterdammers met diabetes type 2 gezocht

20 september 2021
200 Rotterdammers met diabetes type 2 krijgen de kans om de komende zeven maanden tijd hun gezondheid te verbeteren. MiGuide, Gezond op Zuid, Rotterdam Sportsupport en de gemeente Rotterdam ontwikkelden het nieuwe leefstijlprogramma ‘Diabetes in actie – editie 010’, dat in oktober start. De campagne om deze Rotterdammers te werven, is vandaag tijdens het Life Sciences […]

Maatbril – PR campagne over de zonsverduistering

10 augustus 2021
Maatbril – PR campagne over de zonsverduistering Op 10 juni 2021 vond een zonsverduistering plaats. Om kinderen uit te leggen wat een zonsverduistering is en om hen te waarschuwen dat het niet goed voor je ogen is om direct naar de zon te kijken, organiseerde Philogirl in opdracht van Maatbril een online en offline PR […]

LSH010 interviews, communicatie & fotografie

9 augustus 2021
LSH010 interviews, communicatie & fotografie In opdracht van Life Sciences & Health 010 (LSH010), een initiatief van de Gemeente Rotterdam waarmee bedrijven, organisaties en instellingen in de economisch sterke Life Sciences & Health sector in Rotterdam met elkaar worden verbonden, is Philogirl verantwoordelijk voor alle communicatie omtrent LSH010. We zijn ontzettend trots op onze LSH010 […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social