Gezond010 Partner Event

24 februari 2022

Dit jaar bestaat het Gezond010 netwerk van de gemeente Rotterdam alweer 5 jaar. Philogirl is door het team van Gezond010 gevraagd om het komende jaar de partner events en de satelliet meetings te organiseren.

Op donderdag 17 februari hebben we dit jubileumjaar afgetrapt met het online partner event. Tijd om uit onze bubbels te komen en elkaar weer te ontmoeten! Het event was nu nog even online maar dat heeft ons er niet om voor de Gezond010 partners een sfeervol event te organiseren, met mooie muziek, gave Gezond010 best practices uit de stad en een inspirerende keynotespreker professor Semiha Denktaş.

Tijdens de Talkshow gingen moderator Merlijn Snijders en Gezond010 ambassadeur Patrick van Luijk (founder en directeur van BioCheck) aan tafel met Gezond010 partners uit de stad.

Nederland, Rotterdam, 17/02/2022, Gezond 010 ontbijt in de Science Tower foto Jan de Groen

Onze rol

  • Coördinatie programma
  • Ontwerp en productie alle communicatiemiddelen
  • Ontwerp eventwebsite
  • Verzorgen online event
  • Inrichting studio voor online event
  • Verzorgen fotografie
  • Verzorgen video event

Ben jij wellicht ook op zoek naar een webstudio of wil je iets online lanceren?
Op zoek naar een studio om een webinar te organiseren? Bel of mail ons gerust om samen de mogelijkheden door te nemen: info@philogirl.nl / 06 456 32 117 (Maaike).

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social