Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie 21 juni 2018

Datum
25 mei 2018

Augmented Reality in de Zorg

Welke impact heeft Augmented Reality op de zorg? Hoe bied je met Augmented Reality professionele zorg op afstand? En kunnen mensen met hersenletsel thuis beter oefenen met behulp van Augmented Reality? Welke extra laag zou jij over de werkelijkheid om je heen willen leggen om de zorg te verbeteren? Kom op donderdag 21 juni naar het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie in Rotterdam en laat je inspireren!

Naast Augmented Reality staat een update van de Rotterdam eHealth Agenda op het programma, praat Monique Verdier, Bestuurslid VNO-NCW Regio Rotterdam en
Voorzitter Zorgpower, u bij over wat Zorgpower voor uw organisatie kan betekenen en krijgt u een persoonlijke uitnodiging voor World of Healthcare dat op 27 september in Rotterdam plaatsvindt!

Voorafgaande aan het ontbijt en na het ontbijt vinden de 1 op 1 meetings plaats. Hiervoor ontvangt u – na aanmelding voor het ontbijt – een uitnodiging. Let op: u kunt uiteraard ook alleen aan de plenaire sessie van 08.00 – 09.00 deelnemen.

Na het plenaire programma vindt de tweede ronde 1 op 1 gesprekken plaats, houdt de Rotterdam eHealth Agenda spreekuur en kunt u zelf kennismaken met augmented reality!

REGISTREER NU

Locatie: Life Sciences & Health Hub, Rotterdam – 9e etage
1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00 – 08.00 & 09.00 – 11.00
Start plenair programma: 08.00

Alvast even voorbereiden?
Bekijk deze leuke, inspirerende Tedtalk over Augmented Reality: TEDTALK.

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie is een initiatief van de gemeente Rotterdam en wordt inmiddels door meer dan 180 mensen bezocht. Het ontbijt over Augmented Reality wordt mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW regio Rotterdam / Zorgpower.

Life Sciences & Health 010 – Gemeente Rotterdam

www.lifesciencesandhealth010.nl

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie wordt georganiseerd door Philogirl – bureau voor marketing / communicatie & PR in de Life Sciences & Health sector.

Meer…


Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto!

27 juli 2021
Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto! Stuur via de Mosquito Alert App muggenfoto’s in en help zo mee om overlast en de verspreiding van eventuele toekomstige door muggen overdraagbare infectieziektes te voorkomen Iedereen kan de app gratis downloaden en foto’s van muggen, muggenbeten, en muggenbroedplaatsen insturen; voor elke ingezonden foto […]

OrCam Technologies

8 juni 2021
Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META. Flair Magazine  Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de […]

BioCheck interview: “Revalideren op basis van je hartslag en ademhaling”

4 juni 2021
Dit interview is in opdracht van BioCheck door Philogirl geschreven. Ronald herstelt na een zware operatie en chemokuur met BioCheck: “Het geeft me rust dat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid” Ronald Dullemans heeft altijd sportief geleefd: hij voetbalde, deed aan hardlopen en racefietsen. Daarnaast had hij een druk bestaan als projectmanager bij een […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social