Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie 21 juni 2018

25 mei 2018

Augmented Reality in de Zorg

Welke impact heeft Augmented Reality op de zorg? Hoe bied je met Augmented Reality professionele zorg op afstand? En kunnen mensen met hersenletsel thuis beter oefenen met behulp van Augmented Reality? Welke extra laag zou jij over de werkelijkheid om je heen willen leggen om de zorg te verbeteren? Kom op donderdag 21 juni naar het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie in Rotterdam en laat je inspireren!

Naast Augmented Reality staat een update van de Rotterdam eHealth Agenda op het programma, praat Monique Verdier, Bestuurslid VNO-NCW Regio Rotterdam en
Voorzitter Zorgpower, u bij over wat Zorgpower voor uw organisatie kan betekenen en krijgt u een persoonlijke uitnodiging voor World of Healthcare dat op 27 september in Rotterdam plaatsvindt!

Voorafgaande aan het ontbijt en na het ontbijt vinden de 1 op 1 meetings plaats. Hiervoor ontvangt u – na aanmelding voor het ontbijt – een uitnodiging. Let op: u kunt uiteraard ook alleen aan de plenaire sessie van 08.00 – 09.00 deelnemen.

Na het plenaire programma vindt de tweede ronde 1 op 1 gesprekken plaats, houdt de Rotterdam eHealth Agenda spreekuur en kunt u zelf kennismaken met augmented reality!

REGISTREER NU

Locatie: Life Sciences & Health Hub, Rotterdam – 9e etage
1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00 – 08.00 & 09.00 – 11.00
Start plenair programma: 08.00

Alvast even voorbereiden?
Bekijk deze leuke, inspirerende Tedtalk over Augmented Reality: TEDTALK.

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie is een initiatief van de gemeente Rotterdam en wordt inmiddels door meer dan 180 mensen bezocht. Het ontbijt over Augmented Reality wordt mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW regio Rotterdam / Zorgpower.

Life Sciences & Health 010 – Gemeente Rotterdam

www.lifesciencesandhealth010.nl

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie wordt georganiseerd door Philogirl – bureau voor marketing / communicatie & PR in de Life Sciences & Health sector.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social