Skip to main content
  • 2e Landelijke LosLaat-dag 2014 2e Landelijke LosLaat-dag 2014
  • SLOW-Weggeef-dag: 12 oktober 2012 SLOW-Weggeef-dag: 12 oktober 2012

Slow Organizing

Slow Organizing helpt je om je leven te organiseren: niet alleen de praktische kant van het leven, maar ook de spirituele, geestelijke kant. Om het slow organizing meer onder de aandacht van het grote publiek te brengen, hebben we samen met Slow Organizing de Landelijke Loslaatdag bedacht.


2e Landelijke LosLaat-dag 2014

Het leven is vaak complex en ingewikkeld en er komt veel op je af in het dagelijks leven. Hoe houd je het behapbaar, creëer je overzicht en zorg je tegelijkertijd voor een duurzamer leven? Waarin je meer van elkaar leent en meer met elkaar deelt? Want minder overbodige spullen en belemmerende overtuigingen betekent meer ruimte en tijd voor jou en wat er echt bij je hoort. Zaterdag 22 maart 2014 vindt de tweede Landelijke LosLaat-dag plaats. Thema: op weg naar eenvoud. Ook voor deze tweede LosLaat-dag mochten wij de PR verzorgen.

1e Landelijke LosLaat-dag 2013

Het wegdoen van kleding of spullen of het ordenen van de gedachten in je hoofd is niet altijd even eenvoudig. Op 23 maart 2013 heeft daarom de allereerste Landelijke LosLaat-dag plaatsgevonden. Laat de spullen of ideeen die niet meer bij je passen los of geef ze een goede bestemming. Minder spullen zorgen voor meer overzicht en makkelijker organiseren. Laat het los en maak ruimte voor jezelf, voor aandachtig leven, voor meer plezier en ontspanning; kortom voor de dingen die je écht belangrijk vindt. Philogirl bedacht in nauwe samenwerking met Slow Organizing de Landelijke LosLaat-dag en verzorgde de PR. Onder andere de Telegraaf pikte de LosLaat-dag op!

SLOW-Weggeef-dag: 12 oktober 2012

Het wegdoen van kleding is vaak moeilijk, dat weet de Rotterdamse Yvonne de Bruin maar al te goed. De Bruin richtte in 2006 Sloworganizing op, een organisatie die helpt bij het streven naar een opgeruimder leven. “Als ik een goede bestemming heb voor mijn kleding dan vind ik het geen probleem iets weg te doen”, hoort De Bruin vaak om zich heen. Herkenbaar? Philogirl verzorgde de PR voor de dag.