Skip to main content

Hands on Communicatie &
PR & Event collega gezocht
(Parttime – vanaf 24 uur)

We zoeken een creatieve en zelfstandige collega die ons team komt versterken in het organiseren van events en ontwikkeling van in- en externe communicatie van onze opdrachtgevers. Als PR- en communicatiecollega ben je het gezicht van philogirl bij onze opdrachtgevers. Je krijgt de verantwoordelijkheid om nieuwe communicatie- en mediastrategieën te bedenken en uit te voeren voor opdrachtgevers. Je interviewt ambassadeurs van opdrachtgevers en schrijft inspirerende artikelen. Je houdt daarnaast onze eigen website actueel en interessant. Je steekt graag je handen uit de mouwen bij het organiseren van evenementen en onderhoudt relatie met media, schrijft geregeld persberichten en adviseert onze opdrachtgevers.

Gezond010 Partner Event
Medical Delta Conference 2021
Lancering Rotterdams Klimaatakkoord Gezondheidszorg

Bij philogirl kom je terecht in een sfeervolle en creatieve omgeving. Je komt te werken op een van de mooiste plekken van Rotterdam – vlakbij de Maas en het Erasmus MC – in het Elevatorhuis op de Parklaan.
Binnen ons team krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij bieden je een salaris conform jouw opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast krijg je een welzijnsbudget dat je mag besteden aan een training die jou je verder helpt te professionaliseren of je zet het in ten behoeve van je eigen welzijn en vitaliteit (denk aan yoga of bokslessen!). Met kerst ontvang je een kerstbonus. Verder bieden we je veel flexibiliteit wat betreft thuiswerken.  

Heb jij zin in deze uitdaging en herken jij jezelf in het omschreven profiel? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag digitaal. Wij vragen je om een CV, motivatiebrief en portfolio met voorbeelden van eerder geschreven artikelen of ontworpen social media.

  • Kandidaten uit de regio Rotterdam hebben gezien de locatie van onze opdrachtgevers een pré
  • We zijn niet op zoek naar freelancers
Direct reageren