Skip to main content

Medical Delta

Slimme innovaties en technologie helpen de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden. De Medical Delta regio Rotterdam – Delft – Leiden kent een bijzonder hoge concentratie aan gezondheidscentra, (medisch) technologische en wetenschappelijke expertise en life sciences organisaties. Philogirl heeft de PR en organisatie van diverse events verzorgd.


MedTechWest
2014

Op 12 juni jl. heeft het eerste elftal Medical Delta hoogleraren een dubbelbenoeming bij de Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft en/of Erasmus Universiteit Rotterdam ontvangen; een unicum in de Nederlandse academische geschiedenis. Door deze dubbelbenoeming wordt een brug geslagen tussen de medische wereld (Leiden, Rotterdam) en die van de technologie (Delft). Alle hoogleraren hebben tijdens een oratiemarathon uitgesproken wat zij vanuit hun eigen vakgebied zullen bijdragen aan vernieuwingen in de medische technologie. Die moeten ertoe leiden dat de gezondheidszorg zowel van hoog niveau blijft, als ook efficiënt en betaalbaar. De dubbelbenoeming vond plaats tijdens het 4e jaarlijkse MedTechWest-event dat door 350 topwetenschappers, ingenieurs, medici, ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid werd bezocht.

In nauwe samenwerking met het team van Medical Delta verzorgde Philogirl de organisatie en de PR van MedTechWest en de dubbelbenoeming.

Resultaat
De dubbelbenoeming kwam uitgebreid aan bod tijdens het 8-uur NOS-journaal op 11 juni.

Festival de Energieke Samenleving

In opdracht van Medical Delta heeft philogirl de deelname aan het Festival De energieke Samenleving in het Vitality Lab verzorgd.