Skip to main content

Liefde voor
zorgcommunicatie & PR

Since 2004

philogirl is een marketing, communicatie- & PR-bureau met focus op zorg, innovatie, en kinderen. Van de organisatie van een (medisch) congres tot de ontwikkeling van een lesbrief of het schrijven en ontwerpen van een nieuwe folder. Zowel nationaal als internationaal.

Even geen zin meer in een zakelijk verslag? Laat ons uw event in een grafisch verslag vastleggen. Kom gerust eens langs en vraag naar de mogelijkheden. Sinds 2017 is ons kantoor gevestigd aan het mooiste plein van Nederland, het Hofplein.


Recent

Buiten de pixels

Pearle Opticiens

Steeds vaker verschijnt in het nieuws dat kinderen te maken krijgen met bijziendheid. Dit komt door het vele beeldschermgebruik en het gebrek aan buiten zijn. Pearle Opticiens bracht om die reden tijdens de eerste dag van de Kinderboekenweek het kinderboek ‘Buiten de Pixels’ uit.

De lancering hiervan vond plaats op 3 oktober in het Amsterdamse Bos. Philogirl deed de coördinatie en PR.

WAEH Annual Meeting 2018

The World Assocation of Eye Hospitals

Ook dit jaar organiseerde philogirl weer de Annual Meeting of the World Association of Eye Hospitals. Deze 12e keer werd gehost door het Kellogg Eye Center uit Ann Arbor (USA).

Inmiddels hebben 45 oogziekenhuizen van over de gehele wereld zich aangesloten bij deze wereldvereniging van oogziekenhuizen. Komend jaar verwachten we over de 50 heen te gaan. Volgend jaar vindt de meeting in Londen plaats.

Ideation Event 2018

EIT Health

Op 7 en 8 november 2018 organiseerden we in opdracht van EIT Health Belgium The Netherlands het internationale EIT Health Ideation event in Rotterdam (Congrescentrum Engels).

Van het verzorgen van een pretige ontvangst door de hostessen tot aan ‘Live-Facebook’.

Lancering OrCam Nederland

OrCam Technologies

Philogirl verzorgt de PR van OrCam in Nederland. De minicamera OrCam MyEye klik je eenvoudig vast op je bril en leest de tekst voor die je aanwijst. Ook herkent de camera gezichten en vertelt de camera je wie er voor je staat. Dit dankzij zeer geavanceerde slimme software gebruikmakend van Artificial Intelligence. De handige en discrete wearable geeft blinden en slechtzienden hun zelfstandigheid en waardigheid weer terug.

De OrCam MyEye is op 27 september jl. gelanceerd in het Nationale Optiekcentrum te Houten.

RECENT

Koffie?

Maak een afspraak en kom eens langs op onze
vestiging aan het Hofplein! De koffie wordt
vers gezet door een barrista van Spaces!
Een Latte, Americano, Espresso of Cappuccino?
Zeg het maar…

Schrijf je in voor de nieuwbrief

En ontvang updates over onze laatste projecten