Skip to main content

WAEH 17th Annual Meeting

1 januari 2024

De World Association of Eye Hospitals, kortweg WAEH, is een wereldwijd netwerk van oogziekenhuizen. Sinds de oprichting in Rotterdam in 2007 is de WAEH uitgegroeid tot een wereldwijde vereniging van oogziekenhuizen of oogheelkundige centra.

Van 10 tot 14 oktober 2023 werd de 17e jaarlijkse WAEH-bijeenkomst georganiseerd door The Royal Victorian Eye and Ear Hospital in Melbourne, Australië, het Sydney Eye Hospital in Sydney en het Chatswood Private Hospital in Sydney. 

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst hadden de leden de gelegenheid om samen te werken en informatie en kennis uit te wisselen over allerlei onderwerpen. Goede voorbeelden hiervan zijn het verbeteren van de efficiëntie in de dienstverlening aan patiënten en de voortdurende ontwikkeling van patiëntenpaden.

Onze rol

Philogirl heeft in nauwe samenwerking met The Royal Victorian Eye and Ear Hospital in Melbourne, Australië, het Sydney Eye Hospital in Sydney en het Chatswood Private Hospital in Sydney  de 17e WAEH meeting georganiseerd.

Contact

Ben jij op zoek naar een event design bureau dat jouw internationale event kan organiseren? Contact het team van Philogirl: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.