Skip to main content

OrCam Technologies

8 juni 2021

Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META.

Flair Magazine 

Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de OrCam MyEye in haar dagelijks leven is.

VV BAD: vakblad META

Voor bibliotheken vakblad META hebben we Theo Kemperman (directeur van de Bibliotheek Rotterdam), Annemiek van Munster (slechtziende OrCam MyEye gebruiker) en Nadav Faivelovitz (manager OrCam Benelux en Scandinavië) geïnterviewd over het Europese toegankelijkheidsproject van OrCam. 

Met dit project heeft OrCam als doel om diverse publieke locaties in Europa, waaronder de Bibliotheek Rotterdam, toegankelijker te maken voor mensen die laaggeletterd, blind of slechtziend zijn. 

Dit artikel heeft Philogirl geschreven voor de Sustainable Development Goals (SDG’s) rubriek van het vakblad, waarbij het artikel in het teken stond van de SDG: Ongelijkheid verminderen. 

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om een relevant en actueel nieuwshaakje te vinden en zo meer PR te creëren. Ook het schrijven van (opinie) artikelen kunnen we je uit handen nemen. Maaike van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.