OrCam Technologies

Datum
8 juni 2021

Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META.

Flair Magazine 

Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de OrCam MyEye in haar dagelijks leven is.

VV BAD: vakblad META

Voor bibliotheken vakblad META hebben we Theo Kemperman (directeur van de Bibliotheek Rotterdam), Annemiek van Munster (slechtziende OrCam MyEye gebruiker) en Nadav Faivelovitz (manager OrCam Benelux en Scandinavië) geïnterviewd over het Europese toegankelijkheidsproject van OrCam. 

Met dit project heeft OrCam als doel om diverse publieke locaties in Europa, waaronder de Bibliotheek Rotterdam, toegankelijker te maken voor mensen die laaggeletterd, blind of slechtziend zijn. 

Dit artikel heeft Philogirl geschreven voor de Sustainable Development Goals (SDG’s) rubriek van het vakblad, waarbij het artikel in het teken stond van de SDG: Ongelijkheid verminderen. 

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om een relevant en actueel nieuwshaakje te vinden en zo meer PR te creëren. Ook het schrijven van (opinie) artikelen kunnen we je uit handen nemen. Maaike van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer…


PR Oogziekenhuis tijdens Oud & Nieuw

3 januari 2022
PR Oogziekenhuis tijdens Oud & Nieuw In opdracht van Het Oogziekenhuis Rotterdam en in nauwe samenwerking met de communicatieafdeling verzorgde Maaike van Zuilen tijdens het Oud en Nieuw weekend 2021 – 2022 de PR voor Het Oogziekenhuis.  In de vroege ochtend van het nieuwe jaar werd de inhoud van het persbericht afgestemd met oogarts Tjeerd […]

Healthy Funding V 18 November 2021!

20 december 2021
Healthy Funding V 18 November 2021! Healthy Funding V 18 November 2021! Op 18 november jl. heeft Healthy Funding V plaatsgevonden – hét event voor startups en investeerders in de Life Sciences & Health sector met een Rotterdams tintje. Deze keer gingen we internationaal en deden er zelfs startups uit Tokyo en Zuid Afrika mee!Healthy […]

Realisatie website LymphChip Consortium

23 november 2021
Voor het LymphChip consortium ontwikkelden wij recentelijk een website op basis van het WordPress CMS. Het consortium wordt gevormd door hDMT-onderzoekers en het is de bedoeling dat de OoC-modellen met geïntegreerde lymfevaten kunnen worden toegepast als precisie-instrument in de strijd tegen immuungerelateerde ziekten. Wil je ook een website laten ontwikkelen door Philogirl? Neem dan contact […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social