OrCam Technologies

Datum
8 juni 2021

Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META.

Flair Magazine 

Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de OrCam MyEye in haar dagelijks leven is.

VV BAD: vakblad META

Voor bibliotheken vakblad META hebben we Theo Kemperman (directeur van de Bibliotheek Rotterdam), Annemiek van Munster (slechtziende OrCam MyEye gebruiker) en Nadav Faivelovitz (manager OrCam Benelux en Scandinavië) geïnterviewd over het Europese toegankelijkheidsproject van OrCam. 

Met dit project heeft OrCam als doel om diverse publieke locaties in Europa, waaronder de Bibliotheek Rotterdam, toegankelijker te maken voor mensen die laaggeletterd, blind of slechtziend zijn. 

Dit artikel heeft Philogirl geschreven voor de Sustainable Development Goals (SDG’s) rubriek van het vakblad, waarbij het artikel in het teken stond van de SDG: Ongelijkheid verminderen. 

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om een relevant en actueel nieuwshaakje te vinden en zo meer PR te creëren. Ook het schrijven van (opinie) artikelen kunnen we je uit handen nemen. Maaike van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer…


Maatbril – PR campagne over de zonsverduistering

10 augustus 2021
Maatbril – PR campagne over de zonsverduistering Op 10 juni 2021 vond een zonsverduistering plaats. Om kinderen uit te leggen wat een zonsverduistering is en om hen te waarschuwen dat het niet goed voor je ogen is om direct naar de zon te kijken, organiseerde Philogirl in opdracht van Maatbril een online en offline PR […]

LSH010 interviews, communicatie & fotografie

9 augustus 2021
LSH010 interviews, communicatie & fotografie In opdracht van Life Sciences & Health 010 (LSH010), een initiatief van de Gemeente Rotterdam waarmee bedrijven, organisaties en instellingen in de economisch sterke Life Sciences & Health sector in Rotterdam met elkaar worden verbonden, is Philogirl verantwoordelijk voor alle communicatie omtrent LSH010. We zijn ontzettend trots op onze LSH010 […]

Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto!

6 augustus 2021
Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto! Stuur via de Mosquito Alert App muggenfoto’s in en help zo mee om overlast en de verspreiding van eventuele toekomstige door muggen overdraagbare infectieziektes te voorkomen Iedereen kan de app gratis downloaden en foto’s van muggen, muggenbeten, en muggenbroedplaatsen insturen; voor elke ingezonden foto […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social