OrCam Technologies

Datum
8 juni 2021

Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META.

Flair Magazine 

Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de OrCam MyEye in haar dagelijks leven is.

VV BAD: vakblad META

Voor bibliotheken vakblad META hebben we Theo Kemperman (directeur van de Bibliotheek Rotterdam), Annemiek van Munster (slechtziende OrCam MyEye gebruiker) en Nadav Faivelovitz (manager OrCam Benelux en Scandinavië) geïnterviewd over het Europese toegankelijkheidsproject van OrCam. 

Met dit project heeft OrCam als doel om diverse publieke locaties in Europa, waaronder de Bibliotheek Rotterdam, toegankelijker te maken voor mensen die laaggeletterd, blind of slechtziend zijn. 

Dit artikel heeft Philogirl geschreven voor de Sustainable Development Goals (SDG’s) rubriek van het vakblad, waarbij het artikel in het teken stond van de SDG: Ongelijkheid verminderen. 

Contact

Wil jij ook meer publiciteit creëren voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om een relevant en actueel nieuwshaakje te vinden en zo meer PR te creëren. Ook het schrijven van (opinie) artikelen kunnen we je uit handen nemen. Maaike van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer…


OrCam Technologies

8 juni 2021
Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META. Flair Magazine  Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de […]

BioCheck interview: “Revalideren op basis van je hartslag en ademhaling”

4 juni 2021
Dit interview is in opdracht van BioCheck door Philogirl geschreven. Ronald herstelt na een zware operatie en chemokuur met BioCheck: “Het geeft me rust dat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid” Ronald Dullemans heeft altijd sportief geleefd: hij voetbalde, deed aan hardlopen en racefietsen. Daarnaast had hij een druk bestaan als projectmanager bij een […]

Gemeente Rotterdam – Congrestival: Ouder & Wijzer

25 mei 2021
Voor de Gemeente Rotterdam organiseerde Philogirl op 2 februari 2021 het online evenement “Congrestival: Ouder & Wijzer”. Mooie Rotterdamse organisaties als Laurens, wmo radar en Opzoomer Mee organiseerden maar liefst 32 (!) online workshops over E-Health en innovatie in de ouderenzorg. Wethouder van Volksgezondheid, Zorg, Ouderen en Sport Sven de Langen, politica en feministe Hedy […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social