LSH010 interviews, communicatie & fotografie

9 augustus 2021

LSH010 interviews, communicatie & fotografie

In opdracht van Life Sciences & Health 010 (LSH010), een initiatief van de Gemeente Rotterdam waarmee bedrijven, organisaties en instellingen in de economisch sterke Life Sciences & Health sector in Rotterdam met elkaar worden verbonden, is Philogirl verantwoordelijk voor alle communicatie omtrent LSH010.

We zijn ontzettend trots op onze LSH010 Community. Daarom delen we graag verhalen van innovatieve Life Science & Health bedrijven uit Rotterdam. Dit doen we door elke maand verschillende Rotterdamse LS&H ondernemers te interviewen en te fotograferen. De interviews worden afgenomen in samenwerking met Bas Abresch van Bijl PR. Bekijk hier alle LSH010 interviews en maak kennis met enkele van onze LSH010 ondernemers.

Doelstelling

  • Door middel van Storytelling meer naamsbekendheid genereren voor LSH010
  • Het LSH010 netwerk vergroten met Rotterdamse LS&H ondernemers
  • Kennis en nieuwe inzichten in de sector delen met het LSH010 netwerk
  • Start-ups en scale-ups verder helpen

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan?

  • Professionele fotoshoots met Rotterdamse ondernemers op bekende plekken in Rotterdam
  • Afnemen en uitwerken van interviews met Rotterdamse ondernemers in samenwerking met Bas Abresch van Bijl PR
  • Het verspreiden van de interviews via de website, social media kanalen en de maandelijkse LSH010 nieuwsbrief

Resultaten

HICHAM SHATOU – LEQUEST

Lees hier het volledige interview met Hicham Shatou.

REBECCA TAYLOR – MIGUIDE

Lees hier het volledige interview met Rebecca Taylor.

MICHA VAN LIN – TASK FORCE HEALTH CARE

Lees hier het volledige interview met Micha van Lin.

ARJEN HUIZINGA – PEX LIFE

Lees hier het volledige interview met Arjen Huizinga.

Meer weten?

Wil jij ook storytelling inzetten voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee om met een combinatie van verschillende communicatiemiddelen aan jouw doelstellingen te voldoen. Maaike van Zuilen van Philogirl vertelt je er graag meer over: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social