Gezond010 netwerk bestaat 5 jaar

1 juli 2022

Op 17 februari en 16 juni organiseerde het Gezond010 netwerk van de gemeente Rotterdam haar 5-jarig jubileum.  

Philogirl is gevraagd om dit jubileum vorm te geven en te organiseren. Op 17 februari online, gelukkig live op 16 juni met meer dan 160 gasten uit de Rotterdamse zorg- en welzijnssector!

Onze rol

  • Coördinatie programma
  • Ontwerp en productie alle communicatiemiddelen
  • Ontwerp eventwebsite
  • Verzorgen event met interactieve expositie, plenair programma, workshops en inspiratiesessies
  • Verzorgen fotografie
  • Verzorgen video event

Ook een live bijeenkomst van jouw community of netwerk organiseren? Bel of mail ons gerust om samen de mogelijkheden door te nemen:  maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social