Skip to main content

FINANCIELE GEZONDHEID STAAT ONDER DRUK

10 augustus 2023

Nederland staat voor de enorme uitdaging om de financiële gezondheid van haar inwoners te verbeteren. Het lukt steeds meer huishoudens niet om inkomen, uitgaven, sparen, lenen en plannen met elkaar in balans te brengen. Een kwart van de huishoudens is financieel kwetsbaar, een kwart is zelfs financieel ongezond. Daarom hebben meer dan 40 partners de krachten gebundeld in de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. Alle partners zijn publieke en private organisaties die samen willen bouwen aan een financieel gezond Nederland. Dit doen zij vanuit de overtuiging dat een financieel gezonde maatschappij bijdraagt aan het welzijn van individuen, organisaties, de economie en daarmee onze maatschappij. 

Philogirl ontwikkelt en organiseert – in opdracht van SchuldenlabNL – de events van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. Daarnaast verzorgen we ook diverse communicatiemiddelen van de NCFG, zoals bijvoorbeeld de nieuwsbrief. 

Onze rol

  • Organisatie & verzorgen look & feel events
  • Ontwerp communicatiemiddelen – banners, kalenders, nieuwsbrieven op basis van de huisstijl die ontwikkeld is door Marc van Bokhoven 
  • Tekstredactie uitnodiging en reminders events
  • Tekstredactie nieuwsbrieven, interviews partners

Meer weten? 

Contact het team van philogirl: maaike@philogirl.nl