Skip to main content

Een nieuwe fase: Life Sciences & Health 010 warm overgedragen aan Rotterdam Square 

19 april 2023

Na een succesvolle periode van ruim acht jaar is het netwerk Life Sciences & Health 010 toe aan een nieuwe fase, waarin nog meer groei kan worden gerealiseerd. De activiteiten zijn de afgelopen periode warm overgedragen aan Rotterdam Square, de kwartier makende campusorganisatie voor de nieuwe Erasmus MC Health Tech Campus. In dit artikel lees je meer over deze overgang.

Een beslissing vanuit kracht. Zo kun je de overgang van Life Sciences & Health 010 (LSH010) naar Rotterdam Square zeker noemen. Na ruim acht jaar van aanjagen en promoten draagt de gemeente Rotterdam vol vertrouwen het stokje over aan deze nieuwe organisatie, die de life sciences & health-sector in de regio Rotterdam gaat door ontwikkelen en naar een nóg hoger niveau gaat tillen. Het is het einde van een tijdperk, maar tegelijkertijd het begin van een nieuwe fase.

Philogirl verzorgde de afgelopen acht jaar met veel plezier de communicatie van het Life Sciences & Health 010 netwerk in Rotterdam en organiseerde in nauwe samenwerking met het team van de gemeente Rotterdam de LSH010 innovatieontbijten. Onderwerpen als artificial intelligence, robotica in de zorg, virtual reality en de meta verse kwamen daarbij aan bod.  

LSH010 ontbijt over de Metaverse

LSH010 ontbijt over AI

Meer weten over deze ontwikkelingen? 

Contact het team van philogirl: maaike@philogirl.nl