Skip to main content

BioCheck 2023

1 januari 2024

BioCheck is het Rotterdamse herstel- en vitaliteitscentrum van de Rotterdamse topsprinter en voormalig Olympisch atleet Patrick van Luijk. BioCheck biedt vitaliteits- en herstelprogramma’s aan. De focus ligt hierbij op het voorkomen van klachten als (chronische) vermoeidheid en burn-out; symptomen die vaak veroorzaakt worden door aanhoudende stress.

Sinds 2023 verzorgt philogirl diverse communicatiekanalen van BioCheck met een focus op het vertellen van de verhalen van mensen die de programma’s volgen of die van de partners. 

Onderstaand een selectie van de social media berichten die we in 2023 hebben ontworpen:

Afgelopen jaar hebben wij voor de social media van BioCheck een nieuw Instagram template mogen ontwerpen. De kleurcombinaties zijn zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op de verschillende onderwerpen die worden gedeeld via Instagram.

Naast het ontwerp van de socials, hebben we ook in het eerste halve jaar van 2023 in nauwe samenwerking met het team van BioCheck een evenement in het Feyenoordstadion verzorgd.

 

Onze rol bij BioCheck

  • Maken van content op basis van interviews met deelnemers en partners
  • Ontwikkeling social media berichten voor Instagram en Linkedin
  • Organiseren van fotoshoots 
  • Organiseren van event op het gebied van vitaliteit 
  • Toepassen science storytelling 
  • Advies marketing en communicatie

Contact

Ook zo’n bijzonder evenement met oog voor detail organiseren? Of hulp nodig bij de ontwikkeling van uw social media kanalen? Contact het team van Philogirl: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.