HealWell verbetert de genezende omgeving

6 februari 2017

Patiënten die in het ziekenhuis verblijven, liggen meestal de hele dag binnen in bed. De wetenschap heeft aangetoond dat licht impact heeft op ons welbevinden en onze gezondheid.

healwell nurse 640x360

Licht heeft niet alleen invloed op onze stemming, maar ook op ons natuurlijke bioritme. Een verstoring van ons natuurlijke bioritme kan dan ook resulteren in gezondheidsproblemen. HealWell is een verlichtingssysteem, ontwikkeld door Phillips Lighting, die specifiek is ontworpen om dit tegen te gaan. Door patronen van natuurlijk daglicht na te bootsen in de ziekenhuizen, kan kunstlicht een gezonde slaap-cyclus ondersteunen. Dit draagt niet alleen bij aan het verbeteren van het natuurlijk slaapritme, maar ook aan het welzijn van de patiënten. Het verlichtingssysteem geeft patiënten het gevoel dat zij zich in een natuurlijke omgeving bevinden doordat in de loop van de dag automatisch de helderheid van het licht verandert.

Bron: Springwise

Datum: 6 februari 2017

Meer

healthy walk rotterdam

Rotterdam, de gezondste stad van Europa?!

2 september 2022
Dagelijks wandelen is goed voor sterke spieren en botten, voor hart en bloedvaten, voor de longen, tegen diabetes, goed voor je hersenen, nachtrust en nog veel meer! Er is dus eigenlijk geen reden om niet elke dag even een stukje te wandelen. ‘10.000 steps a day keeps the doctor away!’ Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd zoveel tijd hebt om een rondje te lopen. Je staat bijvoorbeeld een aantal dagen op een congres in een misschien wel onbekende stad. Op 28 t/m 30 juni 2022 werd in Rotterdam Ahoy het European Robotics Forum georganiseerd. Tijdens dit congres kwamen ingenieurs, ondernemers en investeerders uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen over robotica Om bezoekers te inspireren om tenminste 10.000 stappen te nemen, heeft philogirl in samenwerking met de organisatie van het Robotica-congres een ‘healthy walk’ georganiseerd. Deze gezonde wandeling is mede mogelijk gemaakt door Intrinsic, de dochter-onderneming van Google op het gebied van robotica. De wandeling vond voor een deel binnen plaats en daarnaast in het naast Ahoy gelegen, Zuiderpark, het grootste park van Nederland! Philogirl organiseerde de wandeling, ontwierp de bijbehorende flyer en zorgde voor de voetstappen door Ahoy en het park. Deze ‘healthy walk’ is natuurlijk niet alleen geschikt voor het robotica congres. Uiteraard kunnen we ook een ‘healthy walk’ tijdens uw congres organiseren! Welkom! Mail of bel met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

We are a recommended expert in building
websites with YOOtheme.

Social