‘(Be)vestig je expertstatus op LinkedIn’

Datum
24 april 2018

“Journalisten zoeken op allerlei manieren naar experts en specialisten, ook via sociale media, zoals LinkedIn. Zorg er dus voor dat je vindbaar bent en dat jouw expertise op de juiste wijze wordt uitgelicht op het grootste zakelijke netwerk van Nederland. Geef jouw profiel dié professionele uitstraling die het moet hebben om journalisten en geïnteresseerden aan te trekken.

Deze workshop is bedoeld voor professionals die al een LinkedIn profiel hebben. Na een inleiding over manieren waarop je LinkedIn in kunt zetten om je expertstatus te (be)vestigen, ga je aan de slag met een aantal onderdelen van je profiel.
 
Erna van Poppel traint, inspireert en adviseert ondernemers en ondernemende professionals over hun persoonlijke PR, social media en personal branding. Ze helpt door kennis te delen, haar netwerk te openen en door praktische handvatten te bieden. Dat doet ze met volledige aandacht, focus en inzet en vooral: met hart voor jouw zaak. Erna heeft als LinkedIn-ambassador goede relaties met LinkedIn Benelux en heeft toegang tot een uitgebreid netwerk van andere LinkedIn-deskundigen.”

Om je aan te kunnen melden voor de rond-de-tafel-sessies, moet je in het bezit zijn van een PRO- of een VIP-abonnement. Een PRO-account kost €89,95 euro per jaar en dan kan je gratis deelnemen aan de meer dan 40 sessies. 
Een VIP-abonnement kost €479,95 euro per jaar en dat is echt een pakket als je op korte termijn in de media wil komen en één-op-één advies krijgt van Janneke. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in de rond-de-tafel-sessie en heb je nog geen account? Dan is  een PRO-account aan te raden. Er kan helaas niet per rond-de-tafel-sessie betaald worden.

De lijst met alle sessies kun je vinden op: https://www.vidm.nl/rdt.php

Inschrijven of meer informatie? https://www.vidm.nl/rdt.php?rID=40

Locatie:
Philogirl heeft aangeboden de workshop bij haar op kantoor plaats te laten vinden. Een centrale locatie midden in Rotterdam is natuurlijk erg fijn! De lunch wordt geregeld en iedereen is van harte welkom bij ons op kantoor!

Adres:
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Datum & Tijd:
Vrijdag 1 juni 2018 van 10.00 – 13.00 uur

Hosted by: VIDM

Meer…


Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto!

27 juli 2021
Persbericht: Last van muggen? Sla ze plat en maak een foto! Stuur via de Mosquito Alert App muggenfoto’s in en help zo mee om overlast en de verspreiding van eventuele toekomstige door muggen overdraagbare infectieziektes te voorkomen Iedereen kan de app gratis downloaden en foto’s van muggen, muggenbeten, en muggenbroedplaatsen insturen; voor elke ingezonden foto […]

OrCam Technologies

8 juni 2021
Voor OrCam Technologies hebben we de afgelopen maanden mooie publicaties in verschillende magazines gerealiseerd, namelijk in het lifestyle magazine Flair en het vakblad voor bibliotheken META. Flair Magazine  Voor Flair magazine hebben we Maaike Bennink (Nederlandse slechtziende slalom skiester en ambassadeur van OrCam) geïnterviewd over haar persoonlijke leven en hoe handig het gebruik van de […]

BioCheck interview: “Revalideren op basis van je hartslag en ademhaling”

4 juni 2021
Dit interview is in opdracht van BioCheck door Philogirl geschreven. Ronald herstelt na een zware operatie en chemokuur met BioCheck: “Het geeft me rust dat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid” Ronald Dullemans heeft altijd sportief geleefd: hij voetbalde, deed aan hardlopen en racefietsen. Daarnaast had hij een druk bestaan als projectmanager bij een […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social