‘(Be)vestig je expertstatus op LinkedIn’

Datum
24 april 2018

“Journalisten zoeken op allerlei manieren naar experts en specialisten, ook via sociale media, zoals LinkedIn. Zorg er dus voor dat je vindbaar bent en dat jouw expertise op de juiste wijze wordt uitgelicht op het grootste zakelijke netwerk van Nederland. Geef jouw profiel dié professionele uitstraling die het moet hebben om journalisten en geïnteresseerden aan te trekken.

Deze workshop is bedoeld voor professionals die al een LinkedIn profiel hebben. Na een inleiding over manieren waarop je LinkedIn in kunt zetten om je expertstatus te (be)vestigen, ga je aan de slag met een aantal onderdelen van je profiel.
 
Erna van Poppel traint, inspireert en adviseert ondernemers en ondernemende professionals over hun persoonlijke PR, social media en personal branding. Ze helpt door kennis te delen, haar netwerk te openen en door praktische handvatten te bieden. Dat doet ze met volledige aandacht, focus en inzet en vooral: met hart voor jouw zaak. Erna heeft als LinkedIn-ambassador goede relaties met LinkedIn Benelux en heeft toegang tot een uitgebreid netwerk van andere LinkedIn-deskundigen.”

Om je aan te kunnen melden voor de rond-de-tafel-sessies, moet je in het bezit zijn van een PRO- of een VIP-abonnement. Een PRO-account kost €89,95 euro per jaar en dan kan je gratis deelnemen aan de meer dan 40 sessies. 
Een VIP-abonnement kost €479,95 euro per jaar en dat is echt een pakket als je op korte termijn in de media wil komen en één-op-één advies krijgt van Janneke. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in de rond-de-tafel-sessie en heb je nog geen account? Dan is  een PRO-account aan te raden. Er kan helaas niet per rond-de-tafel-sessie betaald worden.

De lijst met alle sessies kun je vinden op: https://www.vidm.nl/rdt.php

Inschrijven of meer informatie? https://www.vidm.nl/rdt.php?rID=40

Locatie:
Philogirl heeft aangeboden de workshop bij haar op kantoor plaats te laten vinden. Een centrale locatie midden in Rotterdam is natuurlijk erg fijn! De lunch wordt geregeld en iedereen is van harte welkom bij ons op kantoor!

Adres:
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Datum & Tijd:
Vrijdag 1 juni 2018 van 10.00 – 13.00 uur

Hosted by: VIDM

Meer…


200 Rotterdammers met diabetes type 2 gezocht

20 september 2021
200 Rotterdammers met diabetes type 2 krijgen de kans om de komende zeven maanden tijd hun gezondheid te verbeteren. MiGuide, Gezond op Zuid, Rotterdam Sportsupport en de gemeente Rotterdam ontwikkelden het nieuwe leefstijlprogramma ‘Diabetes in actie – editie 010’, dat in oktober start. De campagne om deze Rotterdammers te werven, is vandaag tijdens het Life Sciences […]

Maatbril – PR campagne over de zonsverduistering

10 augustus 2021
Maatbril – PR campagne over de zonsverduistering Op 10 juni 2021 vond een zonsverduistering plaats. Om kinderen uit te leggen wat een zonsverduistering is en om hen te waarschuwen dat het niet goed voor je ogen is om direct naar de zon te kijken, organiseerde Philogirl in opdracht van Maatbril een online en offline PR […]

LSH010 interviews, communicatie & fotografie

9 augustus 2021
LSH010 interviews, communicatie & fotografie In opdracht van Life Sciences & Health 010 (LSH010), een initiatief van de Gemeente Rotterdam waarmee bedrijven, organisaties en instellingen in de economisch sterke Life Sciences & Health sector in Rotterdam met elkaar worden verbonden, is Philogirl verantwoordelijk voor alle communicatie omtrent LSH010. We zijn ontzettend trots op onze LSH010 […]

Philogirl communicatie & PR
Parklaan 8 (Elevatorhuis)
3016 BB Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social