Skip to main content

The World Association of Eye Hospitals

De World Association of Eye Hospitals kortweg WAEH is een wereldwijd netwerk van oogziekenhuizen. Sinds de oprichting in Rotterdam in 2007 is de WAEH uitgegroeid tot een wereldwijde vereniging van 45 oogziekenhuizen of oogheelkundige centra.

Philogirl organiseert al sinds de oprichting alle events: van de jaarlijkse meeting tot de board meetings. Daarnaast wordt er een keer per jaar ook nog een meeting georganiseerd over een specifiek onderwerp, zoals bijvoorbeeld ‘Healthcare of the Future’.


Chicago meeting

In opdracht van de World Association of Eye Hospitals organiseerde philogirl een internationale meeting over innovatie in de oogzorg en de impact op de architectuur van oogziekenhuizen wereldwijd. De meeting vond plaats in Chicago (USA) en werd door 20 CEO’s van oogziekenhuizen wereldwijd bezocht.

Op het programma stonden onder andere presentaties van de director R&D van Alcon die op dit moment in samenwerking met Google een contactlens ontwikkelen en de vice-president van het architectenbureau Stantec Architectuur over de trends in Hospital Architecture wereldwijd.