Skip to main content

Het Oogziekenhuis Rotterdam

Het Oogziekenhuis Rotterdam is al negen jaar vaste opdrachtgever van philogirl. Van het verzorgen van de PR tot het organiseren van het bijzondere afscheidsfeest voor de voorzitter van de Raad van Bestuur, de heer Hiddema. Van de organisatie van de opening van het KInderOOGcentrum tot de ontwikkeling van de website van de OOGbus. Inmiddels zijn we al voor diverse zeer leuke opdrachten gevraagd om creatief mee te denken en bijbehorende middelen te ontwikkelen.

PR Het Oogziekenhuis

Philogirl werkt al vanaf haar prille begin (2004) voor dit bijzondere ziekenhuis. Ze verzorgt de PR, organiseert (internationale) evenementen, maar heeft bijvoorbeeld ook de internationale uitwisseling van verpleegkundigen en ander personeel opgezet. Dit laatste om innovatie in de zorg te bewerkstellingen.

Ook verzorgt philogirl al jaren de kunstrondleidingen in Het Oogziekenhuis en organiseert zij samen met medewerkers van Het Oogziekenhuis de deelname aan de Museumnacht en het Witte de With-festival.

Meer weten over dit bijzondere ziekenhuis? www.oogziekenhuis.nl

Contact opnemen met Maaike kan natuurlijk ook: maaike@philogirl.nl, 06 456 32 117.

GoodbEYE – feest

Juni 2013 nam de heer Frans Hiddema, voorzitter van de Raad van Bestuur van Het Oogziekenhuis Rotterdam, met een daverend feest afscheid van Het Oogziekenhuis. Wij mochten vanwege de reeds lang bestaande relatie met Het Oogziekenhuis en de heer Hiddema het feest bedenken en organiseren. Dubbel feest! Het werd een Aziatisch feest in het prachtige Wereldmuseum aan de Maas in Rotterdam. Met geisha’s, heerlijke hapjes en zelfs een Burlesque danseres.