Skip to main content

LSH010 ontbijt: donderdag 10 december 2020

Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt tenminste vier keer per jaar plaats. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt. Philogirl organiseert sinds drie jaar deze offline en online netwerkbijeenkomsten. Opdrachtgever is de gemeente Rotterdam / cluster Life Sciences & Health.

Op 10 december heeft het derde digitale LSH010-ontbijt plaatsgevonden. Thema: Hoe financier je je zorginnovatie? Met meer dan 180 virtuele deelnemers en presentaties van Momo Medical, Tante Louise, Nederlandse Zorgautoriteit, Erasmus MC TTO, Windesheim Hogeschool en maar liefst drie interessante smartsessies was het weer een zeer geslaagd ontbijt met vele leuke en leerzame momenten!


Doelstellingen

  • Organiseren van een virtueel ontbijt met persoonlijke sfeer
  • Organiseren van diverse smart sessies
  • 1 op 1 Netwerksessies voor bedrijven en organisaties met focus op innovatie

Opdracht philogirl

In opdracht van Caroline Giezeman van LSH010 / Gemeente Rotterdam organiseerde Philogirl het virtuele ontbijt. Philogirl stelde het programma op en regelde een professionele virtuele omgevingsmeeting, waarbij de deelnemers de mogelijkheid hadden om te netwerken met verschillende innovatieve bedrijven.

Communicatiemiddelen

  • Eventwebsite
  • Online programma met inlog voor alle verschillende meetings
  • 1 op 1 matchingstool
  • Nieuwsbrief

Resultaten

Het virtuele ontbijt bood een ideaal alternatief om een “Corona-proof” meeting te kunnen organiseren, voor een groot aantal deelnemers.
De smart sessies en de 1 op 1 matches gaven de deelnemers daarnaast de gelegenheid om online uitgebreid verder te netwerken, om op die manier tot nieuwe innovatieve samenwerkingen te komen.

Contact

Wil je meer weten over hoe jij een virtuele netwerkbijeenkomst kunt organiseren voor jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar iemand die een virtuele meeting kan moderaten en tot in detail kan regisseren? Neem gerust contact op met Maaike van Zuilen voor de mogelijkheden: maaike@philogirl.nl / 06 456 32 117.