Skip to main content

Gemeente Rotterdam / Life Sciences and Health 010

Rotterdam telt zo’n 400 Life Sciences & Health-bedrijven en -(zorg)organisaties. Om het netwerk van en rond deze ondernemingen te ondersteunen, heeft de gemeente Rotterdam ‘Life Sciences & Health 010’ (LSH010) opgezet; een online én offline community waar bedrijven, overheden en wetenschappers uit deze sector elkaar treffen.

Philogirl is nauw betrokken bij de LSH010 community. Zo verzorgen we onder andere de webredactie voor de LSH010-website. We schrijven en publiceren nieuwsitems en andere berichten die relevant zijn voor de Life Science & Health-sector. Daarbij ligt de focus vooral op de regio Rotterdam. Onderdeel hiervan is ook beeldontwikkeling en publicatie op alle social media kanalen van LSH010 (instagram / linkedin / twitter).

LSH010 ONTBIJT: 12 DECEMBER 2019

LSH010 ONTBIJT: 12 DECEMBER 2019

Verder is Philogirl verantwoordelijk voor de organisatie van de LSH010-evenementen. Deze vinden veelal plaats in de Life Science & Health Hub, in de Rotterdam Science Tower. Hier organiseren we bijvoorbeeld:

  • Het LSH010 innovatieontbijt (vier- tot zesmaal per jaar). Doel van deze community-bijeenkomsten: het stimuleren van ondernemerschap binnen de gemeente Rotterdam. Er worden onder andere nieuwe, innovatieve producten en initiatieven onder de aandacht gebracht en is er gelegenheid om te netwerken. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen, zijn bijvoorbeeld robotica, articificial intelligence, serious gaming en virtual reaqlity in de zorg.
  • Healthy Funding, een evenement voor innovatieve startups, scale-ups en MKB’ers dat gaat over de financiële kant van het ondernemerschap.

Philogirl neemt ook alle andere communicatieactiviteiten rondom het cluster Life Sciences & Health 010 op zich. We ontzorgen de gemeente Rotterdam wat dat betreft dus volledig.

Ook weten hoe u innovatie en ondernemerschap kunt stimuleren binnen uw eigen gemeente? Neem contact op met Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl

LSH010 ONTBIJT: 12 DECEMBER 2019

LSH010 ONTBIJT: 12 DECEMBER 2019

LSH010 ONTBIJT: 12 DECEMBER 2019

LSH010 ONTBIJT: 12 DECEMBER 2019