Liefde voor zorgcommunicatie & PR

philogirl is een marketing, communicatie- & PR-bureau uit Rotterdam met focus op zorg, innovatie, en kinderen. Van de organisatie van een (medisch) congres tot de ontwikkeling van een lesbrief of het schrijven en ontwerpen van een nieuwe folder. Zowel nationaal als internationaal.

Even geen zin meer in een zakelijk verslag? Laat ons uw event in een grafisch verslag vastleggen. Kom gerust eens langs en vraag naar de mogelijkheden. Sinds 2017 is ons kantoor gevestigd aan het mooiste plein van Nederland, het Hofplein in Rotterdam.

Live-Facebook

Recent

Puzzelstukken vallen in elkaar tijdens aftrap proeftuin Gezond Gewicht

Gemeente Rotterdam I Gezond010

‘Rotterdam voorbeeld voor de rest van Nederland’

Met de proeftuin Gezond Gewicht profileert Rotterdam zich als koploper van de landelijke ketenaanpak overgewicht en obesitas voor volwassenen. Op maandag 21 september organiseerde de gemeente Rotterdam in samenwerking met het Partnerschap Overgewicht Nederland (PON) de digitale aftrap.

De aftrap werd georganiseerd door het team van philogirl

Communicatie afd. Viroscience

Erasmus MC

De afdeling Viroscience binnen het Erasmus MC is een vooraanstaand kenniscentrum op het gebied van virussen (emerging infectious diseases). Vanwege deze expertise worden professor Marion Koopmans en haar team regelmatig door de WHO, EU en diverse andere buitenlandse gezondheids- en overheidsinstanties geraadpleegd. Helemaal nu ten tijde van de corona pandemie.

LSH010 innovatieontbijt

Gemeente Rotterdam I Life Sciences & Health 010

Rotterdam telt zo’n 400 Life Sciences & Health-bedrijven en -(zorg)organisaties. Om het netwerk van en rond deze ondernemingen te ondersteunen, heeft de gemeente Rotterdam ‘Life Sciences & Health 010’ (LSH010) opgezet; een online én offline community waar bedrijven, overheden en wetenschappers uit deze sector elkaar treffen.

Koffie?

Maak een afspraak en kom eens langs op onze
vestiging aan het Hofplein! De koffie wordt
vers gezet door een barista van Spaces!
Een Latte, Americano, Espresso of Cappuccino?
Zeg het maar…

Schrijf je in voor de nieuwbrief

En ontvang updates over onze laatste projecten

Philogirl communicatie & PR
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

T 010 - 223 94 38
E info@philogirl.nl

Social